Routebeschrijving locatie Winterswijk

Vanaf vrijdag 20 november 2020 trainen we in Winterswijk op een andere locatie. Het trainingsveld in het buitengebied van Winterswijk is goed te bereiken en heeft ruimte voor de verschillende takken van hondensport.
Als jullie de navigatie instellen is het adres Vredenseweg 180 in Winterswijk. Het trainingsveld ligt net na nummer 180 aan de linkerkant van de weg.
Net voor de bocht naar links gaat u aan de linkerkant het trainingsveld op. U steekt hierbij een fietspad over. De auto graag op het veld parkeren voor de afzetting. In verband met de doorstroming dus geen auto's parkeren op het fietspad of de openbare weg.


Routebeschrijving Trainingsveld Winterswijk.


Het trainingsveld ligt in het buitengebied van Winterswijk. Als adres voor de navigatie kunt u het beste gebruik maken van Vredenseweg 180 Winterswijk. Het trainingsveld ligt net na nummer 180 aan de linkerkant van de weg.

Route vanuit Winterswijk:

  • Vanuit de Groenloseweg gaat u de rotonde recht over. U komt dan op de Singelweg.
  • Ga in de bocht naar links. U bent dan al op de Vredenseweg.
  • Volg de Vredenseweg tot buiten de bebouwde kom.
  • Ga met de bocht mee naar links.
  • Blijf deze Vredenseweg volgen. U zit nog steeds op de goede weg als u aan de rechterkant de Emmaschool ziet.
  • Het trainingsveld is aan de linkerkant van de weg. Aan de rechterkant komt u huisnummer 180 tegen en dan iets erna aan de linkerkant is het trainingsveld.


Opmerking.

Net voor de bocht naar links gaat u dus ook aan de linkerkant het trainingsveld op. U steekt hierbij een fietspad over.
De auto graag op het veld parkeren voor de afzetting. In verband met de doorstroming dus geen auto’s parkeren op het fietspad of de openbare weg.